Friday May 24, 2024

Interactieve video als effectief leermiddel met hihaho

Welkom bij de Performance Journey podcast! In deze aflevering spreken we met Jeroen Krouwels, EdTech ondernemer, keynote spreker en mede-eigenaar van hihaho. Hihaho is een online platform voor het creëren van interactieve video. Hiermee kan iedereen zelf van een gewone video een volledig interactieve (leer)ervaring maken. Hihaho biedt namelijk tools om verschillende interactieve elementen toe te voegen. Denk aan klikbare knoppen, menu’s, vragen en meer soorten interacties. Hierdoor gaat de kijker van passief kijken naar een actieve kijkersbeleving.

Benieuwd naar mooie voorbeelden van interactieve video uit de L&D praktijk én de visie van Jeroen Krouwels op het gebied van leren en ontwikkelen? Luister mee! 

----------

In deze podcastreeks spreken we met innovatieve Learning & Development (L&D professionals die bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van o.a. werkplekleren, interactieve video, learning analytics en adaptief leren. Waar zijn zij mee bezig, met welke uitdagingen hebben zij te maken en hoe zien zij de toekomst van leren en ontwikkelen. Leuk dat je luistert!

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2024 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320